top of page

Åsliveien

Oppdrag

Kjøkken

Sted

Oslo

År

2020

I dette prosjektet fikk vi i oppdrag å tegne et plassbygd kjøkken i sort eik. Kunde hadde hatt hvitt kjøkken med benkeplate i treverk i alle år og hadde lyst på et mer elegant og stilrent kjøkken. Vi tegnet om kjøkkenløsningen for å skape bedre oppbevaring og arbeidsplass og samlet høyskapene på en side for å gi et luftigere uttrykk.

 

Kjøkkenet ble produsert i sortbeiset eik med utfreste håndgrep for å skape rene linjer. Vi monterte en underlimt vask i silgranit foran vinduet, der det er hyggelig å se ut over hagen. På benkeplate valgte vi kompositt i en varm farge med marmor-effekt, den samme platen ble brukt opp på bakvegg, der vi integrerte en spesialtilpasset knaggerekke, også i sortbeiset eik. Alle hvitevarer ble integrert og synlige apparater som stekeovn og koketopp er valgt i sort for å sitte mest mulig diskre.

 

Alle vegger ble malt i en lys farge som tar opp de varmere tonene fra benkeplaten. I overskapene har vi integrert en åpenhylle med integrert LED belysning, dette for å skape enda mer luft og plass til pyntegjenstander som myker opp helhetsinntrykket. Alt av innmat er spesiallaget etter kundes behov og ønsker.

bottom of page