top of page

Agronomveien

Oppdrag

Skreddersydde møbler Totalrenovering

Sted

Oslo

År

2020

Vi fikk i oppdrag å pusse opp denne eneboligen for en familie som ønsket en make-over og vi fikk i oppdrag å lage farge- og materialeplan, møbleringsplan, gode oppbevaringsløsninger, og detaljtegninger på baderom og kjøkken.

Huset fremsto relativt utdatert og hadde bla. gulv i mørk 3-stavs eik, strietapet på alle vegger, en gulnet mørk furutrapp og en kompakt malt mursteinsvegg. Kunde ønsket seg et moderne men tidløst interiør med et helhetlig og gjennomført uttrykk.

Vi gjorde noen mindre endringer på planløsningen men tegnet om hele belysningsplanen og rev ut alt av eksisterende innredning.

Vi laget en helt ny farge- og materialeplan, satte inn nye kvalitetsdører for å bedre akustikk og tegnet om inngangspartiet for å skape bedre oppbevaringsløsninger. Kjøkkenet ble tegnet om til en luftig og åpen del av spisestue og alt av oppbevaring ble samlet på en vegg med høyskap.

Trappen ble revet ut og erstattet av en mye luftigere variant i eik og sort stål. Eksisterende mursteinsvegg ble pusset ned og behandlet med marmorpuss for å gi et mer naturlig uttrykk. Vi tegnet og leverte alt av garderober, kjøkken, trapp, bokhyller og møbler til baderom.

bottom of page