top of page

Dannevigsveien

Leveranse

Totalrenovering, Kjøkken, Skreddersydde møbler

Sted

Oslo

Year

2023

Dette var en totaloppussing av en leilighet midt i Oslo sentrum.

Vi fikk bistå med tegning og produksjon av kjøkken samt overflatematerialer og oppbevaringsløsninger for hele hjemmet.

Kunde hadde planlagt et stort og sosialt kjøkken, der dette rommet skulle fungere som leilighetens samlingspunk. De planla å ha hjemmekontor og plass til å gjøre lekser i dette rommet og øsnket et skandinavisk og lyst uttrykk.

Vi tegnet derfor et stort kjøkken med masse arbeidsplass og en stor kjøkkenøy med god plass til barstoler. Kjøkkenet fikk også en langvegg med bare høyskap fra gulv til tak for maksimal oppbevaring og ble produsert i hvit mdf, eik og sort eik på kjøkkenøy. Benkeplate ble laget i corian og på bakvegg en kombinasjon av corian og eik.

Inngangspartiet til leiligheten var relativt smal og her tegnet vi en smart åpen oppbevaringsløsning med skohylle, kroker og tilhørende speil, alt i eik. Det gir et ryddig, organisert og estetisk tiltalende inntrykk idet man kommer inn i hjemmet. I stuen laget vi en smart loungesofa med skuffer under til oppbevaring og morsomme bokhyller til oppbevaring av smått og stort. Vegger ble malt hvite for å fremheve det naturlige i eiken.Etter tett dialog med kunde besluttet vi å gå for et interiør med rene linjer og naturlige, nordiske materialer. Alle gulv er 1-stavs eik med noe hvitpigment for å hindre at det gulner over tid. Gulvlister og dører er malt i lik farge som vegg.

Belysningsplanen består av en fin balanse mellom naturlig lys, teknisk belysning av høy kvalitet og dekorlamper. Kjøkkenet, som skulle bli husets midtpunkt, er tegnet åpent inn mot stue, med en peis som skillevegg. Kjøkkenet er svært lyst og luftig og består av en vegg med høyskap, kjøkkenøy med sitteplasser samt en arbeidsstasjon. Koketopp er plassert midt på kjøkkenøy med integrert benkventilator, slik at en kan lage mat og underholde gjester og familie samtidig. Vi har brukt en kombinasjon av spilet sort eik på høyskap, eik natur på underskap og øy, for å skape et moderne og skandinavisk uttrykk. Benkeplate er Silestone med marmormønster.

bottom of page