top of page

Frognerveien, Oslo

Oppdrag

Skreddersydde møbler

Sted

Oslo

År

2020

Kunde kjøpte en vakker leilighet på Frogner der alle klassiske detaljer var bevart. Leiligheten hadde store flotte rom, men generelt lite oppbevaring og disponerte ikke egen bod.

 

Vi ble engasjert for å finne kreative og gode løsninger for å skape optimale oppbevaringsløsninger for hele leiligheten. Som de fleste klassiske leiligheter kan det være utfordrende å utnytte plassen maksimalt da det ofte er svært høyt under taket, skjevheter, trange ganger og ujevne overflater-da er det ofte umulig å bruke ferdige møbler som kommer i standardstørrelser.

Videre hadde leiligheten originale gulvlister, stukkatur og brystning, som kunde ønsket å bevare og vi tegnet derfor møbler spesialtilpasset disse elementene. Vi tegnet og leverte garderober, nattbord og senger til soverommene, bokhyller og skap til stue samt inngangsmøbel, sittebenk, speil og knaggerekker til inngangspartiet.

For å gi et elegant og diskre uttrykk ble møblene produsert med enkle speilmønster i trefinèr og sprøytemalt i samme farge som vegger-innmat ble skreddersydd i eik natur utførelse for å skape litt kontrast ved åpning. For å utnytte lagringsplass helt opp til tak, ble alle skap og garderober utstyrt med stige i eik. På barnerommet laget vi skrivepult, gjestesenger og en kombinert skillevegg med bokhylle.

bottom of page