top of page

Glassverkveien

Oppdrag

Kjøkken

Sted

Oslo

År

2020

Kunde ønsket å gjennomføre en totaloppussing av en eldre funkisbolig. Husets 2 etasje hadde stort behov for oppgradering og planløsningen fungerte ikke optimalt for en småbarnsfamilie på fem. Vi bisto med å skape en mer funksjonell planløsning som gjenspeilet familiens behov og livsstil. I tillegg jobbet vi med farge- og materialevalg, belysningsplan samt tegning av skreddersydd kjøkken og garderober til alle soverom.

Etter tett dialog med kunde besluttet vi å gå for et interiør med rene linjer og naturlige, nordiske materialer. Alle gulv er 1-stavs eik med noe hvitpigment for å hindre at det gulner over tid.

Gulvlister og dører er malt i lik farge som vegg. Belysningsplanen består av en fin balanse mellom naturlig lys, teknisk belysning av høy kvalitet og dekorlamper. Kjøkkenet, som skulle bli husets midtpunkt, er tegnet åpent inn mot stue, med en peis som skillevegg. Kjøkkenet er svært lyst og luftig og består av en vegg med høyskap, kjøkkenøy med sitteplasser samt en arbeidsstasjon. Koketopp er plassert midt på kjøkkenøy med integrert benkventilator, slik at en kan lage mat og underholde gjester og familie samtidig.

Vi har brukt en kombinasjon av spilet sort eik på høyskap, eik natur på underskap og øy, for å skape et moderne og skandinavisk uttrykk. Benkeplate er Silestone med marmormønster.

bottom of page