top of page

Kneika, Nordstrand

Oppdrag

Skreddersydde møbler

Sted

Oslo

År

2020

I dette spennende prosjektet fikk vi i oppdrag å tegne og produsere plassbygde møbler samt bestemme overflatematerialer og belysning. Badet skulle bestå av et stort baderomsmøbel med høyskap, dobbeltservanter og skuffeseksjon, sminkebord i flis, walk-in dusj, nedfelt badekar samt separat W.C. Kunde ønsket seg et lunt, mørkt bad med natur som hoveddtema.

 

Vår kunde hadde selv tegnet forslag på drømmebadet og fikk bistand fra oss for å virkeliggjøre tankene. Materialekonseptet består av naturflis, røkt eik og corian. Alle vegger og tak ble dekket i en kombinasjon av store naturfliser og røkt eik. Til vegger utenom våtsone, produserte vi helhetlige paneler i røkt eik som matchet spiler i tak, baderomsmøbler og dører.

 

Vi laget belysningsplan der det ble lagt opp en kombinasjon av integrerte spotter, led striper og utenpåliggende justerbare armaturer i skråtak. Alle lamper ble levert i matt sort for å komplementere farger på flis og eik. Servantskapet består av et store skuffer og to underlimte servanter. Stikkontakter er integrert i skuffene på møbelet og to sidenisjer. På begge sider er det bygget høyskap til oppbevaring, skittentøy og smykkeskuffer med flotte folde dører for å bedre utnytte plassen. W.C. er laget i egent rom og vi har tilpasset møbler, åpne hyller og speil til skråtaket for å best utnytte arealet.

bottom of page