top of page

Markveien, Oslo

Oppdrag

Skreddersydde møbler

Kjøkken

Sted

Oslo

År

2020

I dette oppussingsprosjektet fikk vi i oppgave å lage ny planløsning, belysningsplan, velge overflatematerialer og farger samt tegne og produsere plassbygget kjøkken, garderobeløsninger og baderomsmøbler.

 

Kunde hadde kjøpt denne sjarmerende leiligheten på Grünerløkka og ønsket å skape et hjem som oppfylte hans behov og livsstil og ville gjerne flytte kjøkken inn i en av to stuer for å få et ekstra soverom og kontor. Dette medførte flytting av baderom og eksisterende soverom samt ombygging av inngangspartiet. I samråd med kunde skapte vi et sosialt, åpent kjøkken som ble leilighetens midtpunkt. Kjøkkenet ble malt i en vakker, dyp grønn farge med valnøtt og grantitt som kontrast på kjøkkenøy.

 

Alle skap på bakveggen ble bygget helt opp til tak og den store kjøkkenøyen fungerer som ekstra arbeidsplass og spisebord. Det er sitteplasser på hele tre sider av øyen og koketopp med integrert benkeventilator. Soverommene ble malt i duse farger og utstyrt med gode oppbevaringsløsninger der garderober ble malt i samme farge som vegg med utfreste grep. På baderommet laget vi en stor dusj samt servantskap i sort eik med integrert speilskap, vaskemaskin og skittentøyskurv.

bottom of page