top of page

Olav Kyrresgate

Oppdrag

Skreddersydde møbler

År

Sted

Oslo

Del

2020

Vi fikk i oppdrag å levere skreddersydde møbler, trapp og oppbevaring til dette flotte huset. Kunde har foretatt en totaloppussing og ønsket tidløse møbler som ville vare i mange år.

 

Materialene består i hovedsak av eik natur, valnøtt, sortbeiset eik og sort stål i kombinasjon med mønstrede tapeter og blå- og grønntoner på overflater og møblement. I samarbeid med interiørarkitekt tegnet og produserte vi bla. en skyvedør i sort eik og glass som er montert mellom spisestue og kjøkken for å gi en effekt av et åpent, sosialt kjøkken og for å slippe gjennom naturlig lys. I spisestuen laget vi en vakker sittebenk i valnøtt med skuffer til oppbevaring og skreddersydd sittepute i skinn. Spisebordet i eik og sort stål står i fin kontrast til det mørkere treverket på benken.

 

Den store wow-faktoren i dette prosjektet er den vakre trappen, som også fungerer som tv-skap og bokhylle. Trappen er produsert i eik natur med et gelender av glass som er frest ned i trinnene. Håndløper er spesiallaget i eik, med kvadratisk form.

 

På fronten er det montert et vakkert tv-skap og bokhylle. Videre leverte vi en del oppbevaringsmøbler, plantebokser og belysning. Tak ble malt helt matte med sorte, matte belysningsarmaturer.

bottom of page