top of page

Oskar Braatens gate

Oppdrag

Skreddersydde møbler

Totalrenovering

Kjøkken

Sted

Oslo

År

2020

Kunde skulle pusse opp sitt barndomshjem og ønsket bistand til å gjøre leiligheten til sin egen. Leiligheten fremsto svært utdatert og hadde stort moderniseringsbehov. Målet var å skape et funksjonelt og gjennomført, tidløst interiør som reflekterte kundens personlighet og livsstil.

 

Vi utarbeidet en helt ny planløsning der vi utvidet baderom, optimaliserte oppbevaring og åpnet opp mellom stue og kjøkken for å skape et lyst, sosialt og funksjonelt areal. Vi laget en helt ny belysningsplan som var tilpasset den nye planløsningen og som harmonerte med det naturlige lyset utenifra. På overflater er det brukt gjennomgående naturlige materialer av høy kvalitet for å skape en lun og behagelig atmosfære. Det er brukt en kombinasjon av treverk i lys og mørk utførelse på gulv, vegger og innredning for å skape varme og tekstur, sort granitt på kjøkken og corian på baderom.

 

Det flotte baderommet har stor dusj, masse smarte oppbevaringsløsninger og skreddersydd servantskap i eik og corian som skjuler både skittentøyskurv og vaskemaskin. Alle garderobeskap samt kjøkken er skreddersydd i trefinér som er sprøytelakkert i lik farge som vegger. For å skille stue fra gang, satte vi opp en vakker spilevegg på hele stuens langvegg, Dette gir leiligheten en skikkelig maskulin og elegant wow-faktor.

bottom of page