top of page

Venåsvegen

Oppdrag

Skreddersydde møbler Totalrenovering

Sted

Oslo

År

2020

Kunde kjøpte et nybyggprosjekt på en enebolig og trengte bistand til planlegging, oppfølging og tilvalg. Vi bisto med planløsning, belysning, prosjektledelse og oppfølging av entreprenører og håndverkere på byggeplass.

 

Vi vurderte og utbedret planløsning med stor fokus på oppbevaring, bevegelsesmønster og belysning. Videre jobbet vi grundig med valg av materialer til alle overflater samt utforming av baderom og møblering av hele huset. I og med at huset var helt nytt og moderne med relativt små vindusflater, valgte vi naturlige materialer som skulle sikre boligen et lyst og tidløst uttrykk. Gulv og trapp ble levert i eik natur, vegger og gulvlister ble malt i like farger og alle dører ble levert i mørk eik.

 

Vinduskarmer ble dekket med paneler i eik og fungerer nå som sittebenker. Vi brukte noe tapet for å skape teksturforskjeller. Kjøkken ble tegnet i mørk eik med Silestone benkeplate i marmor look. Etter at huset sto ferdig fikk vi i oppgave å møblere huset for å sikre en helhetlig og gjennomført stil. I all hovedsak er det er brukt en kombinasjon av sort eik, sort stål, sotet glass, lin og velur for å balansere de ellers enkle linjene i huset.

bottom of page